Örömmel hívunk minden játékos kedvű remetei óvodás és kisiskolás korú gyermeket, hogy részt vegyen az ANGYALOK JÁTÉKÁBAN.

Játékleírás

• Hogy angyali szerephez jusson sajátjai közül ki kell választania néhány, már nem használt, ám jó állapotban lévő játékot, ruhadarabot, letett könyvet, tanszert, esetleg édességet, és ezekből összeállítson egy kisebb cipősdoboznyi ajándékcsomagot.

• Kérjük a gyerekeket, hogy a dobozba olyan tárgyakat tegyenek, amelyeket ők maguk is szívesen fogadnának. A becsomagolt dobozra írják rá, hogy hány éves lánynak vagy fiúnak ajánlott a csomag. (A saját nevet nem kell ráírni!)

• Az ajándékdobozt a Turisztikai Információs Központban lehet leadni 2018. december 21-ig, péntekig.

• A csomagokat december 23-án, vasárnap, a közös adventi gyertyagyújtásnál illetve karácsonyfa-díszítésnél osztják szét a Vöröskereszt önkéntesei. Vasárnap az ünnepre ne felejtsék el a gyerekek magukkal elhozni az ajándék leadásakor kapott angyalkát, hisz ennek felmutatásával kaphat egyet az összegyűlt ajándékdobozok közül.

Szeretettel hívjuk, várjuk a gyermekeket és szüleiket advent negyedik vasárnapján a közös gyertyagyújtásra és karácsonyfa-díszítésre, ahol az angyalok “játszanak”.